Klacht over ons?

We doen er alles aan om het op te lossen!


Sorry! Het spijt ons! Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een klacht hebt over Airsoft Gadgets. Dat vinden we jammer, want we doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen en iedereen tevreden te houden. Helaas is dat bij jou niet gelukt, waarbij we natuurlijk allereerst onze excuses voor willen aanbieden.

Heb je ondanks onze goede zorgen toch een klacht over Airsoft Gadgets? Laat het ons dan weten! We gaan er alles aan doen om jouw klacht op te lossen en te kijken naar een oplossing. Vergeet hierbij niet je bestelnummer en factuurnummer mee te sturen zodat wij meteen de bestelling er bij kunnen pakken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Hoe kun je ons bereiken?
Per e-mail: [email protected]
Per telefoon: +31 (0)73 203 2700
Via Facebook: MilitaryGadgets.nl
Via Twitter: @MilitaryGadgets

Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen