Airsoft & Paintball Equipment

Voor airsofters, paintballers en outdoor fanaten


Airsoft Gadgets focust zich op het beste assortiment voor jouw Airsoft of Paintball spel. Met merken als Valken, Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Viper en Pentagon ben jij er zeker van dat de producten de kwaliteit bevatten die benodigd zijn voor jouw spel of wedstrijd. Ook is het mogelijk om met Military Gadgets een pakket op maat te maken. Door middel van een persoonlijke afspraak bekijken we welke uitrusting benodigd is, en met welk doel het wordt ingezet. Op deze manier ben jij verzekerd van een perfect aansluitende uitrusting bij jouw avontuur. Teamkleding nodig? Neem eens contact met ons op! Dan bekijken we de mogelijkheden!

Airsoft Gadgets heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbaar, kundig en flexibel. Zo denken we mee met de klanten en komen met voorstellen. Onder andere door deze aanpak hebben we via de Tactical Gadgets groep al veel bedrijven en overheidsinstanties als de Nationale Politie, Federale Politie Belgie, Koninklijke Militaire Academie en de onderdelen van Defensie mogen verwelkomen.

Wie zijn we

Airsoft Gadgets is onderdeel van Tactical Gadgets. Onder Tactical Gadgets vallen een aantal webshops die worden geëxploiteerd door Icetex Ecommerce. Airsoft Gadgets is een webwinkel die zich richt op de verkoop van artikelen voor airsoft en paintball beoefenaars en aanbieders. Deze webwinkel onderscheidt zich door een specifiek assortiment aan te bieden, dat volledig gericht is op airsoft en paintball. Van kleding tot holsters, alles voor jouw spel is te vinden op Airsoft Gadgets.

Op afspraak is ons magazijn te bezoeken voor het ophalen van bestellingen of voor het bekijken van producten voordat je iets wilt bestellen. Ook kunnen we dan kennis maken of het assortiment eens doorlopen. Ga je bijvoorbeeld meedoen aan een reeks wedstrijden? Kom dan eens langs en laat je adviseren voor de producten!

Niet alleen beoefenaars van airsoft en paintball kunnen op Airsoft Gadgets terecht. Ook aanbieders en beheerders van een veld vinden bij ons een passend assortiment.

Wat doen we

Om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste producten voor de juiste prijs te vinden heeft Airsoft Gadgets een kritische voorselectie gemaakt. Alle aangeboden producten zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en worden vergeleken met soortgelijke producten. Airsoft Gadgets koopt zijn producten uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven waardoor garantie gewaarborgd is.

Wanneer een product niet op voorraad is, kan deze snel en eenvoudig worden besteld bij ons. Ook wanneer er producten niet standaard in ons assortiment zitten, maar wel kunnen worden geleverd door het merk, zijn deze producten via ons te bestellen. Alle producten in de catalogi van onze merken zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast richten we ons erg op prijs/kwaliteit. We bieden alleen de beste producten aan, tegen een goede prijs.

Bedrijfsstructuur

Bedrijfsnaam: Icetex Ecommerce
Webshops: Tactical Gadgets
Specialist shop: Airsoft Gadgets

Exploitatie door Icetex Ecommerce

Airsoft Gadgets

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)73 203 2700

KvK: 53116488
IBAN: NL41 KNAB 0207 8753 08
BTW nr: NL002340141B26

Correspondentie / retouradres

Airsoft Gadgets
Taalstraat 44
5261 BG Vught
Nederland
Geen bezoekadres!

Bestellingen afhalen op afspraak

Tactical Gadgets
Kempenlandstraat 15 (unit T+U)
5262 GK Vught
Nederland
Enkel op afspraak!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen